19 ноември 2008

Легендата се завръща

 
Спиращи дъха извивки, необуздан темперамент и изразителна предница. Изживейте началото на една модерна купе-ера с новото Scirocco.

Автомобил с характер

Притаило дъх, новото Scirocco се е снишило в очакване. Готово за старт и жадно за мощ и динамика. Самоуверено. Харизматичната предница олицетворява новата визия на Volkswagen. Внушителната задница с уширение в горната част предава мощта на двигателя на този изключителен автомобил. Дори интериорът носи своето послание: със спортни седалки дори за пътниците отзад Scirocco не е просто едно спортно купе, това е спортното купне на Volkswagen.

Темперамент

Изключителният дизайн е от голямо значение за едно спортно купе на Volkswagen, но не той е най-значим. Ето защо Scirocco е оборудвано с четири мощни агрегати - например: 2,0-литровия TSI 147 kW (200 к.с.) (разход на гориво: 7,7 л/100 км; CO2-емисии: 181 г/км) и 1,4-литровия TSI 118 kW (160 к.с.) (разход на гориво: 6,2 л/ 100 км; CO2-емисии: 148 г/км). Допълнително удоволствие от шофирането посредством максимална мощност, намален разход на гориво и превключване на предавките без загуба на тяга Ви гарантира шестстепенната автоматична трансмисия с двоен съединител DSG (с мощност 147 kW) и също така новата иновация от Volkswagen: седемстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG (с мощност 118 kW).

Няма коментари: