16 ноември 2008

Удоволствие от пътуването.



Запознайте се с безграничната независимост

Eos печели и сърцето, и разума. С него можете според времето и настроението си да изберете да пътувате със затворен покрив или под открито небе. Уникалната концепция на модела със своите функционални удобства предлага множество възможности и огромно удоволствие от шофирането.

Отворен за Вашето удоволствие

Позицията на седалките на водача и пътника до него се грижи за истинско кабрио-чувство. Късата, изтеглена назад А-конзола на предното стъкло, е разположена малко над главите на пътниците и създава истинска тръпка от пътуването под открито небе.

Вдишайте свободно

Новият EOS е първият в света кабриолет с напълно автоматизирана система за отваряне на покрива на пет части в рамките на 25 секунди и интегриран стъклен шибидах ( Coupe, Sliding and Convertible roof). CSC покривната система се управлява посредством намиращо се в средната предна конзола лостче, което се държи постоянно обтегнато по време на отваряне или затваряне на купето. Акустичен сигнал констатира момента, в който покривът е достигнал крайно положение.

Малки бризове от време на време

Горната част на покрива е стъклена и може да се отваря като стандартен шиби-дах или да се повдига с 3,5 см. Дори и затворен, покривът пропуска слънчевите лъчи и доброто лятно настроение и създава свежа обстановка в купето. При прибран покрив Eos създава невероятно кабрио-усещане със своята елегантна и изтънчена линия и мускулеста задна част.
Култивирана върхова мощност

Който е по-темпераментен, може да се реши на 184 kW (250 к.с.)* (Разход на гориво: 9,2 - 9,3 л/100 км; Емисии на CO2: 221 - 223 г/км), разкриващи V6-мотора на новия Eos. Силовото предаване тук се осъществява с два съединителя DSG.

Въпрос на темперамент

Гамата от двигатели обхваща три силни FSI агрегата, които Ви предлагат безмерна мощ, от 85 kW (115 к.с.) до 147 kW (200 к.с.) (Разход на гориво: 7,6 - 8,4 л/ 100 км; емисии на CO2: 182 - 202 г/км). FSI стои зад иновативната технология за директно впръскване, при която под високо налягане горивото попада директно в цилиндрите. В резултат това води до изключително динамично развиване на мощност при оптимална икономичност. Новият Eos предава мощта си върху предната ос с 6-степенна механична предавателна кутия.

Дизел-техника с високо качество

За феновете на дизеловите двигатели имаме на разположение един TDI двигател с голяма теглителна сила и в същото време балансиран, който прави впечатление и по отношение на пестеливостта също както относно мощността си: 4 цилиндъра, 2 литра работен обем, 103 kW (140 к.с.) (Разход на горивото: 6,0 - 6,1 л/100 км; емисии на CO2: 162 - 165 г/км). Филтърът за фини частици се предлага серийно за този агрегат.

**V6 двигателят ще се появи по-късно. Вашият Volkswagen дилър ще Ви информира за точната дата.

Eos - ценова листа
Eos - допълнително оборудване

Няма коментари: