20 ноември 2008

Премиера на най-добрия Golf в историята. Наслада за всички сетива.

Всеки от нас се докосва до света чрез своите сетива. Чрез тях ние възприемаме околната среда с невероятна точност. И откриваме истинската стойност на нещата от живота.
Всеизвестен научен факт е, че човешкото око възприема първото впечатление за по-малко от две десети от секундата. Точно толкова, колкото са необходими на новия Голф, за да прикове вниманието Ви.
Човешкото ухо регистрира всеки звук, по-силен от 0 децибела. Това означава, че ще чуете двигателя на новия Голф с известно усилие, защото това е най-тихият Голф на всички времена.
Човек е способен да различава до 10 000 аромата. А човешкият мозък е може да запомни всички тях, понякога дори от първия път. Гарантираме Ви, че всичките 1000 гена, които обонятелната система използва, ще се активират в мига, в които седнете в новия Голф.
Отключете сетивата си и се насладете изцяло на новия Volkswagen Golf!
София, 18. ноември 2008 г. Официалният вносител на Volkswagen за България – Порше БГ ЕООД представя на пазара поредното поколение на своя Golf - най-новото и едновременно най-доброто в историята на модела. Независимо от смяната на генерациите, Golf винаги ще си остане феномен. Макар да принадлежи към компакния клас като пазарно позициониране, легендарният модел винаги се е противопоставял на всички автомобилни и социални класови ограничения. Нито един друг автомобил в историята не е успявал да достигне до подобен внушителен спектър от различни хора в един и същи ценови сегмент. Единствено Golf успява да отговори и да задоволи всички вкусове и предпочитания. Новото шесто поколение е в състояние да ги задоволи в максимална степен.
Всеки детайл от новото поколение се е приближил още по-плътно до перфектното. Близо до съвършенството е и дизайнът на Golf, издигащ го на качествено ново равнище. Екипът на главния дизайнер на концерна Volkswagen Валтер де Силва е успял да придаде на Golf представителна осанка със стилистична острота и мощ, доставящи още по-голямо удоволствие за сетивата – както като естетика, така и като качества на пътя.
Новият Golf е един наистина интелигентен автомобил. До
казват го обективни стойности като средният разход на гориво от 4,5 л/100 км при версията TDI със 110 к.с. – истинска магия, способна да върне назад цените на горивата. С помощта на предлаганите по желание система „Park Assist“, Golf може да паркира почти самостоятелно в града, системата за автоматичен контрол на дистанцията ACC гарантира оптимално разстояние до останалите автомобили на магистралата, а трансформацията от комфортно пътуване в динамично спортно поведение се извършва мигновено с натискане на бутон, благодарение на адаптивното окачване DCC.
Над всичко това стои абсолютно безпрецедентното в този ценови сегмент ниво на качеството на изпълнението на новия Golf. Проф. Мартин Винтеркорн, председател на управителния съвет на Volkswagen AG, акцентира именно върху този аспект от същината на новия модел - „Шестото поколение на Golf демонстрира уникално качествено равнище и полага до голяма степен нови стандарти по отношение на нивото на изпълнение и комфорта в своя клас.“

Премиера на най-добрия Golf в историята - Плевен, 02.12.2008 г.

Няма коментари: