29 юни 2009

Всички автомобили от лекотоварната гама на Volkswagen - само сега с 0% такса обработка!

Всички автомобили от лекотоварната гама на Volkswagen - само сега с 0% такса обработка!

Наред със значително по-ниските цени на всички автомобили от лекотоварната гама, предлагани от дилърите на Volkswagen, Порше Лизинг Ви дава и изключително изгодни условия за финансиране на тези автомобили!

Нашето предложение:


* 0% такса обработка
* 7.5% годишна лихва
* от 12 до 60 месеца


Оферта за Вашата мечтана кола ще получите директно в шоурум Avtotechnika - Фолксваген център Плевен.

Промоцията важи от 01.05.2009 до 01.08.2009 год.

15 юни 2009

Новият Amarok: първият пикап на Volkswagen Лекотоварни автомобили



Amarok означава „вълк”. Неговите качества: сила, издръжливост, якост, превъзходство.
Новият пикап на Volkswagen носи името Amarok. През есента на 2009 г. предстои световната премиера на първия пикап от европейски масов производител в Южна Америка. Лансирането му на южноамериканския пазар се предвижда за пролетта на 2010 г., а през лятото Amarok идва и в Европа. С Amarok Volkswagen иска да стъпи на световните пикап-пазари, на които до този момент доминират предимно японски производители. Още на миналогодишното автомобилно изложение IAA, Volkswagen Лекотоварни автомобили направи впечатляваща студия на автомобила като по този начин представи акцентите в облика на новата, четвърта моделна линия на марката. Amarok ще слезе от поточната линия на завода на Volkswagen „Пачеко“ в Аржентина, до Буенос Айрес.

Едно име с голяма изразност.
Наименованието Amarok произлиза от езика, говорен от населяващите Северна Канада и Гренландия инуити, и означава „вълк”. Вълкът е считан от инуитите, числящи се към групата на ескимосите, за царя на пустоша и впечатлява със своята сила и якост, с издръжливостта и превъзходството си. Освен това, в областта на разпространение на романските езици, към които спадат и основните пазари в Бразилия и Аржентина, името се асоциира и с буквалния му превод - „този, който обича камъните”. Именно на тези пазари, на които пикапът е предпочитан поради многофункционалността си както за свободно време, така и за работа, проходимостта и надеждността на Amarok ще са най-съществените му продажбени аргументи.
„Това име отлично описва качествата на нашия пикап, който ще постави нови стандарти в своята категория. Ние подбрахме името му, което е всеобщо валидно, с голямо старание. Защото на всички важни международни пазари, Amarok трябва да буди позитивни асоциации и да е убедителен още от самия старт сред конкурентите си”, подчерта Щефан Шалер – говорител на Управителния съвет на марката Volkswagen Лекотоварни автомобили.

Значим принос към стратегическо разрастване.
Amarok е първият по рода си пикап от европейски масов производител и попада в 1-тонния сегмент, в който се изправя предимно срещу азиатските си конкуренти. След Caddy, Transporter съответно Multivan и Crafter, както и след двата модела, предлагани предмно на южноамериканския пазар – Saveiro и Т2, Amarok е шестата марка в концерна Volkswagen Лекотоварни автомобили. Тя значително допринася за стратегическото разрастване на концерна, като по този начин Volkswagen навлиза в нов сегмент. Шалер: "Amarok извисява марката ни до нови, интернационални измерения. Volkswagen Лекотоварни автомобили има изключителната чест да развие, конструира и продава този така важен за развитието на целия концерн автомобил и по този начин да допринесе за целесъобразното стратегическо разширяване на продуктовата гама в международен план."

Нови величини в пикап-сегмента.

Новият Amarok ще стартира като пикап с двойна кабина и задвижване на четирите колела. По-късно ще се предлага и в изпълнение с единична кабина. Наред с модерните и силни технологични решения, към съществените отличителни черти на автомобила се числят и икономичните му двигатели. Актуалните Volkswagen-акценти в дизайна на пикапа завършват облика на автомобила. На представянето му на международното автомобилно изложение IAA бяха разкрити за първи път тези характеристики на модела. За задвижването на автомобила ще се грижат модерни мощни и същевременно икономични Common-Rail турбо-дизелови двигатели (TDI) от последно поколение. Разходът на гориво и емисиите при Amarok ще поставят нови величини в сегмента на пикапите.
Amarok ще бъде лансиран през пролетта на 2010 г. на южно- и средноамериканския пазар, последвано от пазарите в Русия и Европа, Африка и Австралия.