12 февруари 2009

Интригуващи предложения от нас за Вас.



Съвършени форми.

Новият Golf очарова със своя изчистен и стилен дизайн - перфектната изработка и прецизните форми са характерни за неговата визия. Предницата впечатлява със спортен характер, за което допринася забележителна радиаторна решетка, както и елегантните предни фарове. Благодарение на подчертаната торнадо-линия той изглежда по-плосък и стегнат: от предните светлини до характерните задни фарове.
Интериор с изключително високо качество.

Веднага щом се настаните в новия Golf, ще се насладите на изискана атмосфера: за нея се грижат висококачествени материали, като например многобройните апликации от хром, както и декоративните лайстни на армтурното табло и в корите на вратите. Бялото осветление на инстументите е особено приятно за очите, докато климатичната система "Climatic" гарантира перфектен климат.
Нов дизайн на колелата.

Новият Golf убеждава както със своя богат избор на серийно предлагани колела, така и с индивидуалните предложения до 18 цола. Например линията на оборудване Highline се предлага с 16-цолови лети джанти като стандартно оборудване. С помощта на допълнителни пакети може да придадете на новия Golf още по-динамична визия.
Ексклузивни дизайнерски акценти.

Изключителната динамика при новия Golf се допълва и от невероятния дизайн на задната част на автомобила. Двойната ауспусна тръба дава заявка за мощта, която се крие под предния капак, докато новата форма на задните светлини вкарват допълнителна нотка елегантност. Благодарение на характерните линии в страничната част на автомобила и калниците и на радиаторната решетка в оптика "пиано-лак" новият Golf изглежда атлетичен и нетърпелив.

Няма коментари: