21 ноември 2011

New Tiguan.

New Tiguan. Забележително представяне.
New Tiguan представлява хармонична симбиоза от дизайн, динамика и функционалност и е символ на свобода и приключение във всяко отношение. Неговата новооформена предна част се представя изцяло в стила на актуалния дизайнерски език на Volkswagen и подчертава самоувереното присъствие на компактния автомобил с многостранен талант. Никой не отминава толкова бързо покрай такава забележителност – независимо дали на пътя или в пресечен терен.
Динамиката е в природата му. Независимо от коя страна го наблюдавате, new Tiguan изглежда наистина динамично от всяка перспектива. За да не поставя граници на удоволствието от шофирането, Tiguan предлага широка гама от иновативни двигатели. А благодарение на технологията BlueMotionTechnology неговите мощни TSI и TDI двигатели са особено икономични и щадят околната среда. Стилна атмосфера.
Вътрешното оборудване на Tiguan по нищо не отстъпва на външния му вид. Висококачествени материали, модерен дизайн и максимална функционалност се грижат за това, всяко пътуване да се превърне във вълнуващо преживяване. Като се започне от ексклузивното комфортно оборудване, мине се през иновативните асистиращи системи и се стигне до първокласните мултимедийни системи, Tiguan разполага с идеалното предложение за всеки вкус.

Няма коментари: