30 ноември 2010

Новият Passat.

Особено чаровен: новият Passat

Новият Passat предлага по повече от всичко: повече комфорт, повече удоволствие при шофиране, повече характер. Независимо дали става дума за вълнуващи семейни пътешествия или за взискателни служебни пътувания – неговата пригодност за ежедневието е превъзходна. Качете се и ще се уверите сами. Елегантният интериор с висококачествено оборудване сякаш е създаден, за да се чувствате уютно по всякакви пътища. Вече може да порачъте новия Passat при вашия дилър на Volkswagen.

Дизайнът: убедително елегантен


Излъчването му е бляскаво. Защото новият Passat впечатлява с изискано оформените детайли като хромираната лайстна на капака на багажника, елегантните декорации по основните и фаровете за мъгла и елегантните странични огледала. Характерната радиаторна решетка с хромирани лайстни на ламелите допълнително подчертава динамичните пропорции. Външност, която въодушевява.

Интериорът: приканващо стилен


Усещането за уют ще ви завладее още при качване: ергономично оформените предни седалки – по желание с електрически регулировки в 12 посоки – предлагат превъзходен комфорт, особено при пътувания на дълги разстояния. Дайте свобода на погледа си. Опционалният панорамен шибедах придава на новия Passat Variant особено специална атмосфера и създава усещане за простор, сравнимо с това в кабриолет.

Багажникът: великолепно разточителен

Място, докъдето ви стига погледът: просторният багажник на новия Passat Variant е наистина впечатляващ. В комбинация с опционалния разделителен пакет за багажника ще получите допълнителни отделения за вещи в нишата на резервната гума, където може да превозвате чупливи предмети например. Освен това благодарение на плъзгащото се дъно опционалният пакет за управление на багажното отделение ви дава възможност безопасно да превозвате тежки предмети.

Комфортът на пътуване: приятно успокояващ

Благодарение на високотехнологичното си акустично остъкляване новият Passat е изключително тих. Това значително увеличава комфорта при пътуване. Освен това благодарение на опционалния многоцветен мултифункционален дисплей „Premium“ пред погледа ви се изобразява цялата важна информация за пътуването, което ви позволява напълно да се отпуснете. А от ниво на оборудване Comfortline серийната система за предупреждение при умора на водача при нужда ще ви препоръча кратка почивка.

Асистиращите системи: сигурни помощници


Новият Passat не само изглежда добре, но и е обмислен особено внимателно. Защото предлага насочени към бъдещето технологии, като например системата за автоматично поддържане на дистанцията ACC и системата за наблюдение на пространството около автомобила „Front Assist“. В същото време вградената аварийна спирачна функция при градски условия е напълно нова. С помощта на радарен сензор тя следи движещите се пред вас превозни средства и ефективно ви помага да предотвратите удари в тях.

BlueMotionTechnologies: подчертано икономични

Да направите нещо за опазването на околната среда може да е толкова лесно – без при това да се лишавате от нищо. Новият Passat с BlueMotion Technology впечатлява със значително намаленият разход на гориво и ниските емисии на вредни вещества без никакви ограничения по отношение на удоволствието при шофиране. Това се дължи на интелигентните технологии като серийните регенерация на спирачна енергия и Старт-стоп система, с които серийно се оборудват всички TDI-двигатели. И не на последно място и на вас – стига да се съобразявате с препоръките за на индикатора за превключване на най-ефективната в момента предавка.

Няма коментари: