30 ноември 2010

Новият Touareg пренася SUV идеята в бъдещето

Touareg Webspecial
Създаден за неоткрити терени: първият хибрид, който наистина те предизвиква. Открийте бъдещата симбиоза от офроуд-качества, елегантност и иновации и узнайте кое превръща новия Touareg в най-изключителния автомобил в класа му тук.


Шедьовър с очевидни предимства
Той придоби значителна динамика, както по отношение на двигателя и шасито, така и по отношение на визия. В същото време високи резултати бележи и специалното съотношение на размерите. Новият Touareg е дълъг 4,80 м. и висок 1,71 м., т.е. с 4,3 см. по-дълъг и 2 см. по-нисък. Аналогично на дължината вече е нараснало и междуосието на 2,90 метра (с 4 cм. повече). Ширината на Touareg е останала непроменена на 1,93 м. Така създадохме един високопроходим автомобил, който с външния си вид създава впечатление за непреходен и неподатлив на времето дизайн, който с качеството си поставя мащаби, има същевременно присъствие и при това остава елегантен, стилен и динамичен.

Новият Touareg.


Той обича всеки път: уверен извън пътя, темпераментен на асфалт, изискан по отношение на комфорта. Новият Touareg завладява всеки терен – като високопроходим автомобил, спортна кола и лимузина от високия клас.

Новият Touareg Exclusive


Възхитителна от пръв поглед елегантност: стилният външен дизайн придава на новия Touareg Exclusive особено излъчване.
В същия стил е и висококачественият интериор с изисканите си материали.

Майстор на комуникациите за най-добрите контакти


Подготовка за мобилни телефони "Premium" за апарати с Bluetooth-интерфейс и remote SIM Access Profile (rSAP), Handsfree Profile (HFP) или advanced audio distribution profile (A2DP). Мобилните телефони се управляват комфортно с помощта на гласово команди или чрез мултифункционалния волан, а информацията се изобразява на мултифункционалния дисплей или на мултифункционалния дисплей „Premium“. При опционалната радио-навигационна система RNS 850 всички функции се управляват чрез тъчскрийн-дисплей. Могат да бъдат свързани множество модели мобилни телефони.

Новият Touareg вдъхновява – дори и виртуално на iPhone


Точно навреме за старта на продажбите в Германия новият Volkswagen Touareg ви чака и в App Store. Всички собственици на iPhone, iPod Touch и iPad вече могат да се насладят на виртуално тестово шофиране. Volkswagen Touareg Challenge вече е на разположения за изтегляне в App Store. Там, готови за приключения, ми чакат Touareg V6 TDI BlueMotion Technology, както и Touareg Hybrid на Ocean-Drive.

Добрите вести са две


Досега за новият Touareg самоV6 TDI и бензиновия V6 FSI двигатели се предлагаха с BlueMotion Technology. Но вече имате на разположение и още един V6 TDI с тази модерна технология: новият двигател с мощност 150 кВ и 8-степенна автоматична трансмисия и Tiptronic изразходва средно само 7,4 литра на 100 километра и отделя 195 грама СО2 на километър.

Той има самочувствие


И новият Touareg с удоволствие го демонстрира: например допълнителните 41 мм дължина, които не само дават повече пространство на динамичния дизайн, но осигуряват и по-висок комфорт в интериора. Или характерните биксенонови фарове с LED-дневни светлини* и динамични светлини за завои, които перфектно осветяват пътя. Или впечатляващият панорамен стъклен покрив, благодарение на който всяко приключение изглежда на една ръка разстояние.

Той има класа.

Класата е не само въпрос на излъчването, но и на вътрешната нагласа. Независимо дари става дума за меката кожа Nappa, за представителните декорации, изисканите дизайнерски пакети или комфортните функции като климатичната инсталация „Climatronic“, Memory-пакетът или Keyless Access: дори и в ежедневието новият Touareg ще ви осигури луксозното усещане за индивидуална свобода.

Той е огнен.

Новият Touareg знае как ефектно да ви впечатли с темперамента си: чрез редуциране до същественото. С по-ниското си с до 208 кг тегло и намаленият с до 20% разход на гориво в сравнение с предишния модел той пращи от пъргавина. Иновативните бензинови и TDI-двигатели гарантират нисък разход на гориво и максимално удоволствие при шофиране. Въпреки убедителната си динамика Touareg демонстрира и отговорност с насочените към бъдещето технологии като Hybrid** и BlueMotion Technology.**

Той има дух.

Защото новият Touareg ви облекчава благодарение на хитроумните си функции, които ви осигуряват по-добър обзор например. Благодарение на Dynamic Light Assist, Area View и иновативните асистиращи системи вие винаги ще се чувствате уверен на пътя.

Той има сила.

Силата се черпи от увереността в собствените възможности. А новият Touareg може да предложи много: благодарение на идеалното си сцепление, максималната способност за изкачване на наклони, разточителните ъгъл на рампата и на ъгъла на атака, както и на страничното наклоняване той винаги уверено намира своя път. И е готов и за всяка ситуация на пътя.

Той има стил.

Оборудването Volkswagen Exclusive за Touareg придава на вашата поява индивидуална нотка: с фини материали, подбран дизайн на интериора и на джантите и елегантни детайли като плакетите с лого. Коженият пакет „Pepper Beige“ вложките на вратите и в средата на седалките в съответния цвят стилно се открояват на фона на страничните елементи в титаново черно. Изискани акценти поставят декорациите от истинско дърво „Olivesche Seidenglanz“ по тапицериите на вратите, средната конзола и арматурното табло. Видимата динамика се осигурява от 19-цоловите алуминиеви джанти „Girona“ с полиран до блясък борд и спортни гуми с широчина 265 мм.

Няма коментари: