16 ноември 2008

Sharan

В Sharan никой няма да пита кога най-сетне ще стигнете. Затова пътуването с този ван Ви предлага много развлечения. Могат да се настанят до седем пътника. С всяко свободно място, с пестеливите си TDI-двигатели, с пребогатото си оборудване, както и с високата си прекупателна стойност и ниските разходи, Sharan е истински пример за автомобилна атрактивност и икономически разум.

Чиста работа


Sharan Ви очаква с един нов 103 kW / 140 к.с. мощен TDI двигател. Според мотото "С любов към околната среда" новият агрегат отговаря не само на екодиректива EURO 4, но и по желание можете да го поръчате и с филтър за твърди частици. Можете да видите и разхода. (разход на гориво: 6,7 - 6,9 л/100 км; емисии на CO2: 181 - 186 г/км)

4MOTION

Една изключително интелигентна система за задвижване на всички колела 4MOTION с халдекс-техника. При нормална пътна настилка Sharan 4MOTION се движи много добре, защото халдекс-куплунгът разпределя задвижващите сили само на предните колела. А когато се изисква натоварване и на задната ос, халдекс-куплунгът разпределя задвижващите сили върху задните колела за части от секундата. При това безстепенно точно толкова, от колкото има нужда.

Много серийно предлагани екстри

Като част от серийното оборудване получавате системата от въздушни възглавници за глава за предните и задните пътници, както и регулиращата се отпред и отзад двойна климатична инсталация"Climatronic". Допълнителни екстри като висококачествената радио MP3 система "RCD 200" също принадлежат към серийното оборудване. Но най-голямата екстра в Sharan и без това си принадлежи към основното оборудване: грандиозната пространствена концепция.

Пълно забавление

Дори и най-хубавата гледка може да загуби чара си при по-дълго пътуване. За постоянно развлечени се грижи системата "Rear Seat Entertainment", която е оборудвана с DVD и по желание с един или два екрана. Радио-системата RCA позволява на пътниците отзад да използват различни мултимедийни системи - от лаптоп до конзола за игри. Системата "Rear Seat Entertainment" се предлага като допълнително оборудване.

Sharan - ценова листа
Sharan - допълнително оборудване
Sharan - ограничения

Няма коментари: